Danmark kan ses frem til Finalen!


Med en sejr over Japan, ender Danmark på andenpladsen i gruppe E og skal spille 1/8 finale mod vinderen af gruppe F tirsdag den 29. juni kl. 16.

Men 1/8 finalen mellem 2.pladsen i gruppe E og 1. pladsen i gruppe F, skulle blive vist på Canal 9! Ja, Canal 9.. Den kanal ingen har. Den upopulære kanal, eller hvad i vil kalde den.

Men heldigvis sker det ikke alligevel!

Hvis Danmark går videre - også selvom Canal 9 havde rettighederne til den 1/8 finale, er det TV 2 der viser Danmarks ottendedelsfinale.
Grunden til det, er at i kontrakten med FIFA, står der at Danmarks kampe skal vises på DR 1 eller TV2. Da TV2 og DR1 fordelte kampene, valgte TV2 ottendedelsfinalen.


TV 2s sportschef, Frederik Lauesen:
Helt konkret betyder det, at vi bytter mandagens ottendedelsfinale med DR, hvis Danmark vinder deres gruppe, og vi bytter tirsdagens med Canal9, hvis Danmark går videre som toer.

Så kan i glæde jer til 1/8 finalen (Hvis altså Danmark vinder over Japan i aften)

Forsat god dag.
Oliver Kildegaard

2 kommentarer:

Frederik Lambrecht sagde ...

Håber sku også vi vinder den her kamp i aften, det ville være lige det vi havde brug for - En rigtig kongestart på en fantastisk sommerferie. Synes også det er en rigtig fed blog du har fået dig her, Oliver. (: Held og lykke med den. ;)

Oliver Kildegaard sagde ...

Håber jeg også (: Tak, ILM

Oliver Kildegaard.

Send en kommentar